”Samen Sterk in Werk”

Met hoeveel plezier werken uw apothekersassistenten samen?

 

Samen sterk in werk

 
Mindmotion heeft de kersverse nieuwe maatwerktraining “Samen sterk in werk” ontwikkeld. De training is speciaal voor de apothekersbranche en gericht op plezierig, resultaatgericht en duurzaam samenwerken.

In onze teamtraining “Samen sterk in werk“ nemen onze trainers de apothekersassistenten  mee in een het gedachtegoed van Mindmotion.  Het team maakt kennis met de individuele drijfveren van de teamleden en hun (natuur)talenten. Door de bewustwording van elkaars vergelijkbare en onderscheidende (vaak aanvullende) kwaliteiten zullen de assistentes elkaar veel meer gaan begrijpen. Ook is er aandacht voor “communicatie”. Hoe werkt communicatie en wat kun je beïnvloeden als je niet tevreden bent over je resultaten? Gecombineerd met leuke interactieve werkvormen en praktijkopdrachten, stuurt Mindmotion in deze training doorlopend aan op inzicht, bewustwording en zelfverantwoordelijkheid. Na afloop van de training zult u ervaren dat er met meer plezier en meer begrip wordt samengewerkt. De communicatie verbetert en het team heeft veel meer oog voor elkaars kwaliteiten. Dit alles komt de teamresultaten ten goede.
 
Heeft u een medewerker die niet voldoende functioneert in een team? Of twee collega’s die botsen? Of loopt de communicatie met een van uw medewerkers niet optimaal?  Dit traject is ook voor één of twee medewerkers te volgen. De inhoud en de uren blijven hierbij in hoofdlijnen hetzelfde. Het programma wordt aangepast.   
 
De training “Samen sterk in werk” is modulair te volgen. Het totale traject (4 dag- of avonddelen) levert de medewerkers 14 KAOF punten op.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nicky Vievermans
Nicky Vievermans

Telefoon: 06 - 1940 5511
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.